körkort kostnadKörkortet kan bli dyrare efter nyår!

Det kan bli cirka 2 000 kronor dyrare att ta körkort för bil, EU-moped och motorcykel efter årsskiftet. Transportstyrelsen har på regeringens uppdrag tagit fram förslag om högre avgiftsnivåer som ökar kostnaderna för trafikskolorna, och därmed också eleverna, rapporterar TV 4 Nyheterna.

Uppskattningen om hur mycket dyrare körkortet kan bli kommer från körskolornas branschorgan.

Förslaget kan komma att antas av regeringen den 18 december.

Tags: ,

2 Comments on Nytt körkort kostnad

  1. bahram says:

    hej.jag heter bahram och jag vill ta körkort och jag född 1994_04_24 och jag hoppas att träna och ta körkort och jag kan inte kör bil och jag har varit i sverige nio månader

  2. Ulf jönsson says:

    Mitt körkort har blivit naggat i mitten och jag behöver tydligen förnya det. Vart vänder jag mig för att få ett nytt och kostar det något?Med vänlig hälsning,uffe

Leave a Reply


*